Login/Registracija

„ŽELELA SAM DA RODIM SVOJE DETE“ Naša glumica nestala sa scene, pa se posvetila veri

Glumica Ivana Mihić iza sebe ima niz zapaženih uloga u domaćim serijama, uspešna je na mnogim poljima, međutim, jedino što je htela, a nije ostvarila je to da postane majka.

Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje ‒ rekla je glumica jednom prilikom, prenose domaći mediji, pa dodala:

Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na tako odgovoran i human potez.

Glumicu u poslednje vreme ne viđamo u novim projektima, a ona je svoje zadovoljstvo i mir u duši pronašla u porodičnoj kući u Grockoj, kao u manastiru Rajinovac, gde je pomagala oko popravki, renoviranja i svakodnevnih životnih potreba u ovom svetom zdanju.

Poslednje tri godine moji odlasci u Rajinovac dobili su posebnu dimenziju . Otac je tamo u večnom miru. Odlascima u manastir stekla sam nekoliko prijatelja koji su vezani za ovo mesto. Razgovarala sam sa Serafimom oko manastirskih potreba i njegovim idejama i planovima za unapređivanje manastira, pa sam se postepeno i sama uključivala, jer sam bila u situaciji da mogu da pomognem. Znala sam ko bi mogao i ko bi bio spreman da nam pomogne – objasnila je ona i dodala:

Arhimandrit Serafim, kao starešina manastira, svakodnevno pored svojih duhovnih aktivnosti lično obavlja i sve fizičke poslove, zidarske, majstorske i prema manastiru se ophodi kao pravi domaćin. Tako sam ga zaticala na traktoru ili za kosilicom. Trudim se koliko mogu da pomognem takvom čoveku koji je i izuzetno obrazovan, završio je bogosloviju i govori ruski i engleski.

Ivanin otac Gordan Mihić mir je pronašao u porti manastira Rajinovac, što je bila njegova poslednja želja.

Moj otac živi kroz mene, svoje dete i preko moje majke, a njegove životne saputnice, kao i kroz one koji su ga voleli. Njegovo ogromno delo čini ga svakodnevno prisutnim preko filmova, serija i drama – rekla je Ivana Mihić prošle godine za magazin „Gloria“.

Foto: Youtube/Printscreen/Iz Profila,
Autor: Hello/I.G