Login/Registracija

Zejna prvi put progovorila o teškom periodu nakon razvoda: „On je bio uz mene koliko je mogao“

ZEJNA MURKIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 52 ok

Pevačica Zejna Murkić otvorila je dušu i progovorila o turbulentnom ljubavnom životu, ali i o načinu na koji se prebole propale veze.
– Interesantno je da je otac mog deteta prvobitno meni bio prijatelj. Tako smo počeli. Onda smo dobili predivno dete koje obožavamo, ali je bilo potrebno vreme da on sazri više nego ja, kako bismo došli do nekog zdravog odnosa. Smatram da nekad te velike ljubavi ne moraju da se završe u braku, jer nekad karakteri ne mogu da se poklope – rekla je Zejna, pa dodala:

zejna 1

– U trudnoći nisam imala tu sigurnost, falio mi je taj lep odnos. Bili smo mi tada zajedno, ali smo se najmanje tada slagali. Bila sam pod stresom, bilo je dosta problema, on je bio uz mene koliko je mogao… ali opet kažem, smatram da oboje nismo bilo dovoljno zreli, bili smo nespremni – zaključila je pevačica.

ZEJNA MURKIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 11 ok

Takođe, Zejna je objasnila kako bi izgledao njen proces izlečenja nakon propale veze.

– Svi moramo da odbolujemo. Nebitno ko je kriv. Moraš da dočekaš novu sebe i posvetiš se njoj. Promena frizure ili instant veza sa nekim ko prvi naiđe, neće ti pomoći. Moraš se malo osamiti i pokušati sve to da izguraš – ispričala je Zejna u jednoj emisiji.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić