Login/Registracija

Zbog šale na instagramu PREĆENO MU JE SMRĆU?! Fotograf poručio: „Videćemo se na sudu!“ (VIDEO)

Nedavno smo pisali o novom spotu koji je Dejan Milićević uradio za pesmu Evrovizije i grupu „Hurricane“.

Budući da on decenijama sarađuje sa najvećim zvezdama naše muzičke scene, zanimalo nas je da li je sa nekom od njih imao lošu saradnju.

– Najveće zvezde to i jesu upravo zato što su veliki profesionalci. Nikada nisam doživeo nijednu izmenu kadra, nijednu zamerku od strane njih. Bilo šta da se neko pobuni ili ima neki komentar, to je neko ko nije među tih deset najvećih kod nas – rekao je Milićević i dodao da ga te stvari ne uzbuđuju.


On smatra da je njegova uloga da ulepšava ljude i doprinosti umetnosti, te da nikog svojim radom nije povredio, ali činjenica je da mnoge mlade zvezde tokom saradnje žele da mu nametnu svoje mišljenje.

– Previše mlado, ludo, sigurno u to što izgovara, bez ikakvog iskustva, pripreme za život i bez ikakve edukacije šta znači estrada i šou biznis. Prave početničke greške i mešaju se u posao, a trebalo bi samo da prepuste stručnjacima da odrade svoj deo posla, i da se fokusiraju na sebe i na svoj psihički i fitički momenat – navodi fotograf.

Po njegovim rečima, ovakvih situacija nije imao sa najpoznatijim javnim ličnostima, jer se nekada znao red i cenio se nečiji rad, a danas, zbog šale koju je napravio na društvenim mrežama fotografu je prećeno smrću.

Milićević je poručio da će se uskoro sa ljudima koji su mu pretili naći na sudu, a više o ovoj temi poslušajte u videu ispod!

POGLEDAJTE I:
Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković