Login/Registracija

Zbog ovoga bi je mnogi OŽENILI: Nećete verovati šta Tijana Em radi posle nastupa

Možda bi mnogi rekli da sve pevačice angažuju kućne pomoćnice, s obzirom da nemaju mnogo vremena da se posvete sređivanju doma, a malo ko b i poverovao da se na toj listi ne nalazi mlada Tijana Milentijević.

-Kod Tijane mora sve da bude na svom mestu, čak joj je smetala i sveća koja je okrenuta naopačke- oktrio je voditelj tokom pevačicinog gostovanja u emisiji, što je ona i potvrdila.

-Jednostavno kod mene mora sve da bude na svom mestu i pod pravim uglom, tako mi je sve u kući. Verovali ili ne, kada sam najumornija, čak i kada dođem sa nastupa, ja uzmem da sređujem stan. Ne znam zašto, ali prosto ne volim da živim u haosu- ispričala je Tijana.

Podsetimo, pre nekoliko dana u medijima je kao bomba odjeknula vest da su se posvađale pevačice Barbara Bobak i Tijana Milentijević, što je žena od sultana prokomentarisala bez dlake na jeziku.

-Ja se sa tom devojkom nikada nisam upoznala. U tom momentu kada je ona ušla na snimanje u restoran, ja sam samo prošla pored nje. Novinari su je slikali, a ja tada nisam mogla da priđem da se pozdravimo. Ne prevrćem očima nikada, pogotovo na nekoga koga ne poznajem. Kada sam videla taj naslov ja sam se samo nasmejala, pitala sam se zbog čega baš ja– objasnila je pevačica.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović