Login/Registracija

Zbog harmonike POBEGAO IZ VOJSKE, danas je zahvalan: “Dok sam služio rok, samo to sam i radio“

Muzičar Siniša Tufegdžić, uz čije zvuke harmonike su pevala najveća imena naše estrade, osim za vrhunskog profesionalca važi i za opasnog šarmera.

Ne biste verovali ali muzičar se već nalazi u šestoj deceniji života, i može se pohvaliti mladolikim licem i sjajnom formom na kojoj mu mnogu zavide.

b7777ea3285fc513b19e0fd1a36b20f816e082a4

Iako se mnogi ljudi tokom decenija promene, u slučaju ovog harmonikaša to nije slučaj, u šta smo se uverili kroz njegovu fotografiju iz vojničkih dana.

Naime, Siniša je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio fotografiju u uniformi pa napisao– Velika košulja, velika uniforma, velika kosa, velike uši, veliki nos, samo mali brkovi i brada. Tada je bilo ako ne ideš u vojsku, ne možeš se oženiti. Zato sam i otišao- našalio se on.

920e879d10088d48ed36159d6a3cc0c99033b6fa

Pored toga, iskoristio je priliku i da se zahvali starešini zastavniku Mirku Lahu zahvaljujući kome je uspeo da se na kratko izvuče sa služenja vojnog roka.

– Ceo vojni rok sam svirao u vojničkom klubu i domu vojske, ništa drugo nisam ni radio. Starešina me je podržavao i dozvolio da kao vojnik odem iz Čapljine za Soko Banju na takmičenje za Prvu harmoniku Jugoslavije– rekao je Siniša za naš portal.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac