Login/Registracija

Zbog fotki sa letovanja fanovi digli BURU: „JE L’ SE TAKO TUGUJE?“

Nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek našla se pod budnim okom javnosti, zbog čega već mesecima unazad pokušava da svoj život dovede u normalu. Zbog toga je lepa Hrvatica spakovala kofere i zajedno sa ćerkom uputila se na hrvatsko primorje, odakle se i oglasila na svom Instagram profilu. 

Tako je podelila fotke sa Korčule koje su izazvale lavinu komentara kako pozitivnih, tako i negativnih. I dok ima onih koji hvale njen izgled i daju joj podršku u teškim trenucima, ima i onih koji je osuđuju što je aktivna na društvenim mrežama nakon smrti supruga.

Jedno emotivno retro letovanje. Prijatelji, porodica, nove/stare uspomene. Samo ljubav – napisala je Nikolina dok surfuje i time stala na put lošim komentarima.

Nikolina je podelila još jednu fotografiju na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu, a neki od fanova napali su je što koristi popularne filtere kako bi ulepšala fotografiju. 

Osim bure oko njenog izgleda, pratioci su je uputili da li tako tuguje, što su drugi žestoko osudili.

– Saznaš ko su ti zaista prijatelji kada se nađeš u centru skandala -citirala je Elizabet Tejlor na svom storiju, a ubrzo nakon toga istakla:– Život nije u čekanju da oluja prođe, nego u učenju plesa na kiši!

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić