ZAVRŠENA OPERACIJA! Poznato u kakvom je stanju Vesna Zmijanac

d3fa2c536afa85bd7876bcf9aae7becbe9d032ae

Pevačica Vesna Zmijanac je danas bila na operaciji srca, a trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi.

Pevačica je shvatila da je stanje alarmantno i da više ne sme da se igra sa zdravljem, pa je odlučila da posluša lekare koji su je podvrgli ugradnji bajpasa.

– Vesna je u kardiovaskularnoj bolnici pored Kliničkog centra imala ugradnju bajpasa, a posete joj danas neće biti dopuštene. Pevačicina ćerka Nikolija će imati priliku da vidi majku tek sutra, a puštaju je kući u ponedeljak ili utorak. Vesna se dobro oseća i operacija je prošla ok – saznaje Informer od izvora bliskog pevačici.

Podsetimo, pevačici Vesni Zmijanac se, prema pisanju medija, naglo pogoršalo zdravstveno stanje, usled problema sa štitastom žlezdom, a ona trenutno čeka odluku lekara da li će morati na operaciju.

bc7dc53875d24579465e9d02ba06721d15f340f8

– Uradila sam hormone štitne žlezde. Međutim, ona počne da pravi problem sa promenom vremena – kazala je pevačica jednom prilikom, kada je otrkila i kakve simptome ima.

– Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks. Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola – dodala je bila za „Naše novine“, pa istakla:

– Redovno posećujem lekara i kontrolišem rad štitnjače. Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom – rekla je tada Vesna.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/Informer.rs