Zavirili smo na izgradnju Belgrade Beer Festa – evo kako teku radovi (VIDEO)

Devetnaesti Beogradski festival piva počinje za svega dva dana, a pripreme su u punom jeku – organizatori su najavili novi koncept, sa dve festivalske zone, a kako će to zapravo izgledati, saznali smo na licu mesta na Ušću, gde je već postavljena glavna festivalska bina duga pedeset metara i polako se izvode poslednje pripreme pred otvaranje festivalskih kapija u četvrtak u 18h.

……

Ranije je već najavljeno da će festival biti podeljen na dve zone, Cloud zonu, gde je ulaz slobodan celo veče, te muzičku zonu, gde će besplatno moći da se uđe do 19.30h, a nakon toga se ulazi uz konzumaciju u iznosu od 590 dinara, što je iznos dva vaučera, koji će u toku večeri moći da se zamene za piće na posebno označenim zamenskim mestima na festivalskom prostoru. Po rečima direktora Skymedia Group, Radomira Papovića, u pitanju su izmene koje će unaprediti doživljaj posetilaca na festivalu:

– Beer Fest je megadogađaj, na koji dolazi ogroman broj ljudi. Na muzičkoj zoni u fokusu će biti visok kvalitet zvuka i audio-vizuelnog doživljaja, imamo izvanredne izvođače koji će, verujemo, imati prilike da zasijaju jer smo im obezbedili sve uslove za visokoprofesionalne nastupe. Cloud zona će biti posvećena najširoj festivalskoj publici, koja dolazi porodično, da iskusi nešto novo i lepo se provede. S tim u vezi, osmislili smo festival tako da bude u potpunosti podređen potrebama svih publika i iako su ljudi za sad rezervisani ili skeptični kad su u pitanju navedene izmene, pozivamo ih da dođu u četvrtak na Ušće, lepo se provedu i sami se uvere u visoku funkcionalnost i odličan ugođaj na Beer Festu.

7b3baaa1ddb410fe286b94feb167e8f20e676072

MAPA

Kapije Belgrade Beer Festa biće otvorene od četvrtka, 18. do nedelje, 21. avgusta od 18h do 3h posle ponoći i tokom četiri dana festival će ugostiti brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde kao što su Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Senidah, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodopop, Love Hunters, E-play, Blaža i Kljunovi, DLM, Queen Real Tribute, Bijelo dugme tribute, Atomsko Sklonište i brojne druge.

b92642d4d78f6685e4df7d0bf72815bef1fa7c45

Organizatori su najavili produkcijski spektakl sa bezmalo 800 metara kvadratnih LED ekrana, najsavremenijim LEO ozvučenjem, te brojnim sadržajima kao što su Beer market i Craft Beer Land sa preko 300 etiketa piva, Moto Platz (sa osebnom binom i muzičkim programom, zidom smrti, kampom, izložbom custom i oldtajmer motora, tattoo studiom itd), Intergalactic Diner Foodland, Silent disco bina, Luna park, panorama baloni, Bioxgn selfi toranj visok 17m sa kog će posetioci moći da naprave najbolji selfi ikada, Elektro zona by Tuborg…

Sve informacije o ulazima, prevozu na festival, kupovini pića, mapa i pravila ponašanja na festivalu dostupni su na sajtu Belgrade Beer Fest.

8247619f5637b53acfc3d5a0a9fb4daf0268b9ed

Autor: Grand.Online