„Zaprosio sam je filmski“ Adil otkrio kako je upoznao suprugu: „Ona nam je bila provodadžija“

Jedan od najpriznatijih pevača sa neverovatnom emocijom u glasu nesumnjivo je Adil, koji je od samog početka karijere pa sve do danas ostao je dosledan, stoga i uživa veliku popularnost.

O njegovom privatnom životu malo se zna, a svojevremeno je za Grand govorio o ljubavi i kako je upoznao ženu svog života.

On je u emisiji „Iz profila“ otkrio da se ljubav prema supuzi Ana pojavila još davne 1994. godine dok su bili deca, a da danas uživaju u skladnom braku u kom su dobili 2 sina.

Upoznali smo se te 1994. godine, moji roditelji su kupili stan od Džeja i njegove tadašnje supruge Nade, Anine mame. Inače se moj otac zna sa Džejem dugo, iz dana mladosti. A te 1994. kad smo se selili sa Vračara, prešli smo u Kotež i kupili njihov stan. Oni su se preselili 100 metara niže, izgradili su kuću u istom kraju. Tada je ona stvarno bila detence, 6 godina je imala ja sam imao 11. Posećivali smo se, išli na rođendane, moja mama se družila sa njenom, prosto znali smo jedno za drugo – ispričao je pevač.

Ljubav je tinjala godinama, a onda je plamen odjeknuo i osećanja su krenula da izviru. Sudbonosi susret se desio u pubertetskim danima, a prste je umešala Anina mama koja zapravo sve inicirala i bila provodadžija u ovoj priči.

To je sve trajalo do jednog perioda kada se Džej razveo i onda je Ana prešla da živi sa ocem na Dorćol, to je bilo u nekom periodu 14-15 godina. Nisam je viđao par godina i sreli smo se na nekom veselju kod zajedničkog prijatelja, ona je došla sa mamom, imala je 17 godina. Ja rekoh: „Ana jel moguće da si ti?“.
Njena mama Nada je jako mene volela i moju porodicu, njena mama je bila provodadžija i ona je rekla: „Da mi sutra ćerku vodiš na piće“, bukvalno je iz šale sve tako krenulo, mi smo se zabavljali jako dugo. Te 2005. je sve krenulo iz šale, počeli smo da se intenzivnije družimo, viđamo, rodile se prve simpatije i ljubav i dan danas smo zajedno.

Trenutak koji će zauvek pamtiti u životu je dan kada je Adil zaprosio Anu, ta scena je bila filmska i dirljiva, onakva kakvu bi svaka žena poželala, a on je opisao kao simpatičnu anegdotu.

Ana i ja smo 2013. bili na nekom putovanju u Španiji i ja sam nju zaprosio filmski. Otišli smo na koncert našeg omiljenog pevača Davida Bizbala, i išla je pesma koju sam ja i snimio, „Ne diži ruku na nas“, kompozitor pesme je dao autorska prava i meni i Bizbal je snimio u originalnoj verziji. Mi smo baš išli na to putovanje s namerom da upoznamo tog čoveka. On je bio fasciniran mojom verzijom pesme i glasom. Upoznali jako bitne ljude, ona uopše nije imala predstavu jer smo otišli sa namerom da upoznamo moje buduće saradnike – govorio je Adil za Grand.

1dd3d64ee93642bbc81120ad62c885210812ea23

Dok je njihova omijena pesma išla u pozadini, u Španiji, prelepom ambijentu i atmosferi na koncertu, Adil vadi prsten i ovekovečava trenutak.

Ja sam sve to lepo organizovao, čuo sam da Bizbal ima koncert u Barseloni. Otišli na koncert i ide pesma „Ne diži ruku na nas“ i ja vadim prsten i ljudi oko nas gledaju, a ja pritom snimam koncert i drugom rukom je prosim i snimam kako je prosim. Ona u šoku, počne da plače, poljubimo se, zagrlimo, odslušamo koncert do kraja i devet meseci posle toga rodi se Adrian – zaključio je pevač.

BONUS VIDEO Ovako izgleda kuća Miloša Bojanića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: J.R.