Login/Registracija

ZAMENILA MIKROFON FOTELJOM, pa se POKAJALA: „Navukla sam zle priče na sebe“

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, harala je estradom, a njeni hitovi pevali su se na sav glas na svakom nastupu. Međutim onda se odjednom povukla sa javne scene i to čini se baš u momentu kada je bila na samom vrhuncu karijere. 

Neko vreme bila je posvećena diplomatiji i bila na funkciji direktora jedne javne ustanove, a sada je nakon mnogo godina otkrila da li se kaje što je mikrofon zamenila foteljom.

– Što se tiče deteta mi je drago jer sam mogla lepo da mu se posvetim i ne kajem se zbog toga, ne bih ništa menjala, ali posao koji sam radila mi je doneo iskustvo, ali mi nije na žalost doneo ništa osim što su me neki ljudi zamrzeli ili stekli neko drugačije mišljenje o meni. Zbog toga mi je baš krivo, a u stvari sam ja baš ovakva kakva sam na estradi, a tamo sam bila jako stroga, nisam samu sebe mogla da prepoznam. Bila sam tu potpuno neprepoznatljiva, a ovde je lepo kada pevaš i kada si opušten- istakla je pevačica, te dodala da nakon duže pauze nije lako vratiti se i nastaviti kao da se ništa u međuvremenu nije dogodilo.

– Sad se teško vraćam na onu cenu koja je bila nekada, žao mi je što sam tu malo popustila, moje kolege su dolazile na moje nastupe. Kada si gradski funkcioner moraš drugačije da se ponašaš. Sa ove tačke gledišta nikada ne bih menjala mikrofon za fotelju. Nijedan odlazak iz fotelje nije lagan, ali nisam se ja rodila u fotelji. Krivo mi je bilo zbog nekih drugih stvari kada sam odlazila, neko drugi bi možda imao korist od toga ali ja nisam nikakvu materijalnu korist pribavila, osim što sam ne daj Bože navukla neke zle priče na sebe, što nemam na estradi- rekla je Jelena.

POGLEDAJTE I

„ČIM NAPUNIŠ 40 GODINA TI SI VEĆ U PENZIJI“ Pevačica o problemima sa kojima se susreću žene sa javne scene

Pevačica o CRNOJ MAGIJI NA ESTRADI i pričama da se time bavi: „Bilo me je sramora da uđem u crkvu“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović