Login/Registracija

ZAMALO ZATVOR! Marija zabrinuta za prijatelja: „Pitala sam se DA LI JE UBIO NEKOG!“

Marija Šerifović je iskoristila pauzu između snimanja i sa svojim drugarom Milošem otputovala u Dubai. Iako je nedavno bila sa koleginicom Jovanom Pajić, pevačici se izgleda svidelo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te se odlučila na „reprizu“.

Ipak, za razliku od prethodnog odlaska, gde je sve bilo u savršenom redu, ovog puta desile su se nepredviđene komlikacije koje su Mariji i Milošu, zamalo upropastile putovanje.

Budući da je od samog početka snimala put u svom vlogu, ona je svoju publiku sa aerodroma izveštavala o svemu što se dešava.

– Ja sam stigla i prošla pasošku i carinsku kontrolu, međutim policajac je poslao Miloša u sobu za emigraciju. Njega nema 40 minuta, još mu nisu dali pasoš i sada već ne znam gde ni kada će doći i da li će doći. Rekao mi je da stoji i čeka, te da će mu uskoro dati pasoš, ali to je bilo pre nekih tridesetak minuta. Upitala sam ga da li je nekad ubio nekoga, a da ne znam, da bežim odavde? – pričala je Marija dok je sedela sama na pustom aerodromu.


Iako joj se on javljao redovno i prenosio joj šta se dešava u toj sobi, vreme je prolazilo, ali ništa se nije promenilo, te je Šerifovićeva počela da brine.

– Miloša nema, prošlo je više od 35 minuta i u ovom trenutku čekamo više od sat i po. Otišla sam kod jednog čika policajca i pitala da li može da proveri da li je Miloš ubio nekog i hoće li izaći, jer hoću da idem u hotel, gladna sam. Proverili su i rekli da će za 15 minuta izaći, pa sam ja otišla i kupila sendvič – rekla je ona.

Nakon dva sata, već zabrinuta i nervozna, pevačica je priznala da joj nije svejedeno, te da bi cirkus napravila, ali se suzdržava jer bi završila u zatvoru. Umesto toga, nabavila je sebi krofnu kako bi još malo „ubila vreme“ dok čeka.

– Situacija je jeziva – javila se nakon svega Marija iz hotela pa rekla – Ja sam ostavila stvari na sred aerodroma i tražila da preskočim stvari i dođem do pasoške kontrole. Videvši da sam već malo u panici, pustili su me i otišli po Miloša. Doveli su ga i rekli da ja mogu da idem, a on mora da ostane dok provere njegov pasoš i utvrde da li pasoš pripada njemu. U slučaju da je njegov, moći će da ide, u slučaju da nije, mora da ostane.

Da stvar bude još zanimljivija Miloš nikada nije bio u Dubajiu, a Marija je u nekim momentima pomislila da ova priča neće imati srećan kraj. Ipak, nekoliko sati kasnije, Miloš je pušten, te su njih dvoje u 3 ujutru seli da „večeraju“ dok je on prepričavao šta se dešavalo.

– Idem hitno da spavam i da se pravim da se ovo nije desilo – rekla je pevačica za sam kraj.

Ono što je sigurno, ovo putovanje nikada neće zaboraviti, a kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u Marijinom vlogu!

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković