Login/Registracija

Zahvaljujući kolegi odlučila je da snimi prvi album: „Saradnja sa njim je bila moja ODSKOČNA DASKA“

Ivana Selakov gradila je svoju karijeru korak po korak, a danas važi za jedan od najboljih ženskih vokala na javnoj sceni. Na svoje početke je izuzetno ponosna, te da može da vrati vreme ponovo bi sve isto učinila.

– Uživam u muzici generalno, ali sam zaista mnogo puta pevala prateće vokale i u bazi imam čak preko tri hiljade prijavljenih numera na kojima sam ja pevala prateće vokale. Naravno to nije sve, ne mogu svih da se setim. Paralaleno sa pratećim vokalima koje sam pevala u studiju i na koncertima bila mi je želja da snimi svoj CD i svoje pesme. To se desilo 2008. godine, sve je krenulo od pesme „Ako je do mene“ sa pokojnim Darkom Radovanovićem. Ta numera je bila moja odskočna daska, pesma koja je preko noći postala jako slušana- ispričala je pevačica.

Kako je Ivana objasnila ta pesma bila je napisana za Darka, dok je u opticaju za ženski vokal bilo nekoliko pevačica. Na njenu sreću, pevač je odlučio da to bude baš ona, što se ispostavilo kao sjajan izbor budući da je pesma i nakon toliko godina podjednako aktuelna i popularna.

– To je vanvremenska pesma i baš me je ona pogurala da uradim svoj prvi album. Iskreno ja sam neko ko je odrastao na zabavnoj muzici, volim i pop i rok da pevam, ali sam vremenom zavolela  narodnjake. Postoje pesme pevača i pevačica koje bolje  pevam, ali i koje lošije pevam. Recimo obožavam pesme Zrice Brunclik, ali smatram da Cecine bolje pevam- istakla je Ivana.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović