Login/Registracija

„Za varenje ni blizina nije problem“ Sara Reljić otkrila da li se zbog ljubavi seli u Australiju

Pevačica Sara Reljić već nekoliko meseci je u vezi sa dečkom koji ne živi u Srbiji već u dalekoj Australiji.

Sara je sada otkrila kako funkcioniše njihova veza na daljinu, ali i da li planira da se preseli u Australiju.

– Iskreno, lepše funkcionišemo kada smo zajedno, ali i kada smo razdvojeni pokušavamo da se sto više čujemo uprkos vremenskim razlikama. Veza na daljinu je mnogo teška i zahteva mnogo rada na vezi, poverenja i strpljenja, ali mi se dosta često i viđamo s obzirom na to da živimo na dva različita kraja sveta – rekla je pevačica, pa otkirla da li se plaši preljube s obzirom na to da je u vezi na daljinu koje nije lako sačuvati na duži vremenski period.

Što se mene tiče meni uopšte nije teško da ostanem verna. Ja ne ulazim u vezu ukoliko ne mislim da ta osoba ima sve sto ja želim i sve što mi treba. A kad dobiješ to u životu onda ni nemaš potrebe za varanjem. Daljina mi ne predstavlja problem, a mislim da ljudima koji žele da varaju ni blizina ne predstavlja problem. Tako da nije stvar u daljini nego je stvar u tome što nisu našli ono što im zaista treba, rekla je ona i objasnila da li bi se preselila u Australiju – objasnila je Sara.

Na pitanje da li će se preseliti na daleki kontinent, pevačica je odgovorila:

– Australija je predivna zemlja. Skroz različita od Evrope i naše energije, kulture. Mogla bih da zamislim da živim tamo, ali samo pod uslovom da putujem često za Srbiju i Evropu, da vidim moju porodicu i odradim nastupe koje imam. Nije teško, već sad Nikola i ja putujemo svaki mesec gore-dole – rekla je Sara za Espreso.

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk