Login/Registracija

Za nju je vreme STALO: Pevačica pokazala lice BEZ TRUNKE ŠMINKE u petoj deceniji

Makedonska pop pevačica Karolina Gočeva žarila je i palila početkom dvehiljaditih godina kako svojim pesmama tako i izgledom. Pored solo pesama, proslavili su je i dueti sa mnogobrojnim kolegama poput Tošea Proeskog i Flamingosa, i taman kada se činilo da je na vrhuncu karijere, ona se povukla sa scene.

Najveći razlog njenog odsustva iz javnog života bio je udaja za nekoliko godina mlađeg slikara, a vest o njenom venčanju srušila je snove mnogim muškarcima sa ovih prostora.

I mada su se svi pitali da li se Gočeva promenila od vremena kada je bila najpopularnija, odgovor je da jeste, ali na bolje, o čemu svedoče njene najnovije objave sa Instagrama.

Fotografije lepe Karoline koja je ispozirala bez trunke šminke u petoj deceniji života ostavile su sve bez teksta, a njeni pratioci mogli su samo da zaključe da pevačica izgleda nestvarno i da je kao vino- što starija to bolja.

……

Inače, Karolina je pre nešto više od mesec dana objavila nekoliko novih pesama na makedonskom jeziku nakon 12 godina diskografske pauze.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac