Login/Registracija

ZA NJIH JE VREME STALO: Bekuta, Bilja i Jelena zasluženo nose TITULE NAJLEPŠIH ŽENA (FOTO)

Pevačica Ana Bekuta neretko na društvenim mrežama sa svojim pratiocima deli uspomene i drage fotografije stare i po nekoliko godina, čak i decenija.

Ovoga puta iznenadila je fotografijom na kojoj je pozirala sa Jelenom Broćić i Biljanom Jevtić, a sve što su pratioci mogli da zaključe je da je za ove tri dame vreme stalo!

Uverili smo se da ne nose slučajno već godinama titulu najlepših žena sa javne scene, a mnogi tvrde da se osim boje kose na njima ništa nije promenilo.

Fotografija je za veoma kratko vreme prikupila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara na račun sve tri pevačice, koje se mogu pohvaliti da osim lepote nose i titule najboljih vokala na muzičkoj sceni.

Uprkos tome  zadržale su skromnost, što je nedavno i Biljana Jevtić potvrdila u razgovoru za Grand Online.

– Bila sam prizemna i normalna, nije me povuklo t što kažete da sam bila seks simbol bivše Jugoslavije. Normalno da je lep osećaj to znati, bila sam mlada ali sam uvek gledala da gradim kraijeru svedeno, umereno i da pre svega budu dobre i kvalitetne pesme. To je nešto što sam ponela od kuće i da sad moram sve ispočetka opet bih isto uradila- ispričala je Bilja nedavno.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović