Login/Registracija

ZA FATALNE ŽENE: Mima Madžarac proslavila jubilej ekskluzivnom modnom revijom (VIDEO)

Modna dizajnerka Mima Madžarac predstavila je svoju novu kolekciju pod nazivom „Vibe me“ u event centru „Karbon“. Povodom deset godina modnog stvaralaštva kako u Beogradu tako i u Parizu srpska dizajnerka organizovala je ekskluzinu modnu reviju koju je pratio multimedijalni performas i di-džej koji je puštao muziku uživo. 

„Nova kolekcija inspirisana je mojom fatalnom ženom, njenom energijom, pojavom i stavom.  Minimalističkog savršenog kroja, naglašene senzualnosti. Kreacije govore više od reči“, rekla je dizajnerka koja je u svoju novu kolekciju uvrstila i malu crnu haljinu kao i malu crvenu haljinu za strastvene pripadnice lepšeg pola. 

Najveću pažnju izazvali su komadi od crnog pvc-a, sako haljine, unikatni komadi od svilenih tkanina koji su naglasili seksepil.

Pogledajte defile manekenki: 

……

Modnoj reviji prisustvovale su brojne poznate ličnosti među kojima su bile i pevačica Sara Jo kao i blogerka Branislava Antović. Neke od Miminih modela ponela je influenserka i di-džej Lea Davogić kao i Maja Atanasijević. 

Nakon revije gosti su uživali u koktelu i dobroj muzici kao i druženju sa zvezdom večeri Mimom Madžarac. Podsećamo, ovo je njena prva samostalna modna revija jer je do sad izlagala više puta na beogradskim Nedeljama mode. 

Autor: A. Bakić