Login/Registracija

ZA 10 DANA SE ŽENI Ljuba Perućica otkrio kako teku pripreme za svadbu

Zvezda Granda Ljuba Perućica za tačno 10 dana staće na ludi kamen. On i njegova izabranica, voditeljka Katarina Kolozeus sudbonosno „da“ izgovoriće pred rodbinom, prijateljima i kolegama na krovu jedne beogradske zgrade. A budući da je vreme promenljivo, pevač je pokušao da utiče na meteorologe i zamolio ih da rasteraju oblake, ako ih na dan njegovog venčanja bude bilo. 

– Voleo bih da ne pada kiša jer je venčanje na krovu. Ako neko sluša i može da promeni vremensku prognozu, molim vas da ne pada kiša 10.oktobra. Gađajte, rasterajte oblake samo da ne pada -, našaio se Perućica u emisiji „Grand News“ u kojoj je i otkrio kako teku pripreme za najvažniji dan u njegovom životu.  

……

I dok je on, kao i svaki budući mladoženja, veoma opušten, njegova verenica je na većim mukama, što je pevač i sam priznao. 

-Moja buduća supruga malo više drami i pravi scene da nemamo ništa, a imamo ono najvažnije. Rezervisali smo muziku, imamo salu, kumove, burme smo naručili. Ona je venčanicu već našla, ja odelo još uvek nemam, ali za mene je lako. Čekam još malo da smršam, ali znam šta ću. U suštini sve je spremno – ispričao je Ljuba. 

……

Podsetimo, pevač je svoju verenicu Katarinu prošle godine zaprosio na njen rođendan u krugu svojih najbližih. 

Autor: I.Ankić