Login/Registracija

„Vrištala sam i povraćala“ Nataša Bekvalac poslala važnu poruku i rasplakala fanove

Pevačica Nataša Bekvalac poznata je u javnosti kao neko ko je i te kako vezan za svoju porodicu, a sada je poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram posebno ganula svoje pratioce srceparajućom porukom.

Naime, Nataša je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj grli svoje roditelje, Miru i Dragoljuba, te se osvrnula na nedavne slučajeve nasilja koje su uzdrmale Srbiju i ceo region i tako poslala snažnu i emotivnu poruku.

Jako sam potresena ovih dana. Grlim i ljubim svoju decu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak zlostavljanja deteta, posle par sekundi sam povratila. Nisam mogla da pogledam ceo snimak prebijanja devojčice na teniskom terenu, vrištala sam.

Danas sam kod mame i tate sa decom, shvatila sam da ih dugo nisam videla, a uvek imam kao nesto preče, a ništa nije preče od porodice. Nekako sam posle svega što sam ovih dana videla imala potrebu da odem svojoj kući. Mami i tati u Novi Sad. Molim vas prijavite.

Molim vas ne ćutite. Molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas, a da „to nije vas problem“. Eto, molim vas i volim vas. Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni i niko nije zaštićen ako svi nismo zaštićeni.

Retko objavljujem slike mame i tate jer ne vole. Sada objavljujem jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga, volim vas – istakla je Bekvalčeva u okviru svoje objave.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk