Login/Registracija

VREME ZA REMONT! Pevačica na tretmnanu omiljenog dela: „U sve me dirajte, ali u to ne“

Nakon uspešne letnje turneje, ali i po nekog odmora na primorju, Marina Visković vratila se u Beograd i rešila da se u susret jeseni posveti isključivo sebi.

Po povratku u srpsku prestonicu ponovo je krenula u teretanu kako bi održala svoju vitku figuru, a sad se na društvenim mrežama pohvalila da je uradila veoma popularan tretman na licu.

Danas nega mog omiljenog dela mene, a to su obrve, ne biste verovali. Obožavam prirodne obrve i posvećujem pažnju svakoj dlačici, tako da redovno radim tretmaneotkrila je pevačica na Instagramu gde je i pozirala sa novim, podignitim obrvama. 

Osim podizanja, efekat tretmana je vidljiv i u vidu izraženije boje zbog čega je dobila pregršt komplimenata da joj odlično pristaje uz kosu i lice. 

– U sve me dirajte samo u obrve ne. Ko me dobro poznaje zna da je tako- dodala je pevačica u opisu fotografije sa tretmana.

Pevačica otvoreno na svom Instagram profilu govori o svim intervenicijama koje radi, isto kao što je javno priznala koje je sve estetske operacije radila. 

Ovo je žena koja nije odolela trendovima estetske hirurgije, a ja sam žena koja je odolela -rekla je nedavno njena prijateljica, pevačica Marina Tadić, što Viskovićevoj nikako nije bilo pravo te joj je poručila: – Mislim da treba i ti da ih radiš.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić