„VREME JE“: Posle dve decenije Peđa Blizanac povukao neočekivani potez (VIDEO)

Pevač Predrag Jovanović poznatiji kao Peđa Blizanac okupio je danas pripadnike sedme sile i sa njima podelio novitete koji ga očekuju u narednom periodu.

Najveće iznenađenje je bilo zakazivanje koncerta u Beogradu koji će se održati 5. novembra.

d0e69a68ec16544f86e29df27cbdfc7f090ef1c0

Pevač nije krio sreću zbog velikog koncerta, pa se u razgovoru za Grand Online prisetio samog početka karijere koju je započeo sa bratom Nenadom.

-Grand produkcija je oduvek bila moja kuća i danas sam rado viđen gost kod vas. Mnogo prijatelja imam iz tog perioda kada smo izdali prvi album za najveću muzičku kuću. Godine 2004. smo počeli karijeru, a kada se setim tog perioda vežu me samo lepe uspomene. Od tada je naš put krenuo uzlaznom putanjom, Grand nam je zaista mnogo pomogao kako u pevanju, tako i produkcijski – rekao je on.

b3d2ac6e601a13f5747c827de13750abed380eda

Predrag i Nenad su bili prvi blizanci koji su zajedno osvajali publiku i to šaljivim pesmama poput hita „Laki Laki“. Iako danas ističe da sve svoje hitove voli, ne krije da su mu one sa početka karijere ipak draže. 

– To je bilo apsolutno neko lepo i uspešno vreme, mi smo uživali da pevamo sve pesme, rado ih pevam i danas. Bilo je tu i mnogo ozbiljnih pesama, a bilo je i onih šaljivih – priseća se Jovanović kroz smeh i otkiva da li će mu na koncertu u Beogradu brat bliznac biti i specijalni goszz. 

Ja se iskreno nadam da će stići. On ima zakazanu svirku taj dan, ali će morati da je pomeri, kako bez njega da prođe koncert?!- odgovara.

614d5f44ae3fde3919c90d68f2005b24b769cb5a

Kako je nedavno njegov privatni život bio izložen javnosti, zbog navodne afere njegove supruge Ane sa Duškom Tošićem, pevač ne voli da otkriva detalje, a za Grand Online potvrdio je da su mu oni najdraži veliki oslonac u životu. Budući da posao pevača nije lak, zanimalo nas kako bi reagovao da njegova deca krenu njegovim putem. 

– Supruga i deca su mi najveća podrška, moj uspeh je i njihov uspeh. Deca jesu muzikalna, često kada sviram na klaviru znaju da zapevaju. Ne znam da li će se odlučiti za pevanje, ipak je ovo dosta težak posao, ako odluče da pevaju, ja ću im biti podrška – rekao je pevač u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

Foto: Grand online,
Autor: A. Milinković