Login/Registracija

VOLIM KADA SE OKREĆU ZA NJOM: Đole Đogani obožava kada se njegova supruga skida pred kamerama

Denser Đole Đogani otkrio da tera suprugu Vesnu da se skida jer obožava kada je provokativno obučena, te da posebno voli dok drugi muškarci „balave na nju“.

Đole Đogani je odgovorio na pitanje kako podnosi muške poglede koji „skidaju“ njegovu mladu suprugu.

Ja uvek volim kada moja Vesna pokazuje telo i kada je zgodna. I volim kada je svi gledaju, i muškarci i žene. Kada zevaju u nju, znači da je poželjna, zgodna i lepa. I onda je i ona zadovoljna. Meni ne smeta kada je gledaju. Uvek sam uživao kada u nju gledaju i žele je. Ja znam da je Vesna samo moja i to je to. Nisam ljubomoran. Mi nemamo momente ljubomore. Uživam u njenoj lepoti i uživam kada drugi uživaju da je gledaju i žele. Svestan sam kakvu ženu imam pored sebe. Mislim da je privilegija imati ženu koju želi veliki procenat muške populacije – rekao je Đole bez zadrške, dok se njegova lepša polovina Vesna samo slatko smeškala.

Ipak, ono što je Đole zamerio Vesni jesu korekcije koje je nedavno imala na licu, a radi se o hijaluronu i botoksu.

Ona je na Instagram profilu podelila snimak na kom je pokazala da se podvrgla podmlađivanju lica, ali je dodala da je muž grdi zbog toga, što je Đogani sada i potvrdio za Republiku.

Nisam pristalica, ja sam protiv toga. Mislim da čovek treba da stari i bude u skladu s godinama. Sve te varijante koje nisu prirodne ne volim. To je ipak samo moje mišljenje, svako radi šta voli i hoće – kazao je Đole, a pevačica se našalila da joj pored njega nisu potrebni hejteri i dodala:

Ja sam ovo više puta radila, samo sam ovog puta prikazala.

Vesna i Đole ponosni su na sina Adriana, koji je već sada, iako još maloletan, veoma interesantan devojkama.

Prošli smo pubertet od starijeg deteta, sada ova mala ulazi u pubertet. Adriano nam je prelep. Mnogo je dobar. Ja sam stroga, a Đole nije. On im daje slobodu. Adrian aktivno trenira fudbal i u sportu je. Meni prilaze devojčice u gradu, slikaju se sa mnom, a onda kažu: „Vesna, pozdravite Adriana.“ Otimaju se oko njega – pohvalila se ponosna majka, a otac je dodao da je sinu više popuštao nego Vesna, dok je on bio svestan da je deci potrebna sloboda, kao i smernice.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić