“Volim da iznenađujem Jelenu“, Sloba napravio GALANTAN potez za suprugu i njene sinove

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena odlučili su da počnu sa pripremama neophodnim za dolazak sina na svet. Oni navodno planiraju da renoviraju celu kuću, a zatim i srede kutak za njene sinove iz prvog braka i bebu koja stiže za par meseci.

– Već duže vreme Jelena i Sloba planiraju da srede kutak za njene sinove, a sada, kada stiže prinova, odlučili su da naprave i sobu za bebu, ali i za Jelenine dečake. Počeli su da naručuju opremu za dečiju sobu i sve će biti ušuškano i lepo. Sledeće godine će im i bazen u dvorištu biti završen i čeka ih prava idila – ispričao je izvor za domaće medije.

293205ed609297d8daadb06063dd4487eff40ab5

Koliko je Sloba galantan govori činjenica da je pevač pre dva meseca kupio Jeleni nov „mercedes“, a sada ga je doterao samo za nju. Sloba nije štedeo para, već je vodio računa o svakom detalju. Kažu da je iskeširao oko 3.000 evra da bi promenio boju džipa iz crne u crvenu, a dao je i 700 evra kako bi na registraciji stajali inicijali njegove supruge. Da se Jelena, koja je u šestom mesecu trudnoće, ne bi mučila s majstorima, umesto nje je zamenio letnje gume zimskim i stavio nove felne.

sr 1

– Volim da iznenađujem Jelenu, ali to su naše privatne stvari– kratak je bio Sloba.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac