Login/Registracija

Voditeljke se SUKOBILE zbog Kaće Živković, pevačica iznenađena: „A da se vas dve dogovorite?“

Poslednjih godinu dana pevačica Katarina Živković morala je da zbog insulinske rezistencije redukuje ishranu i maksimalno se posveti treninzima, nakon čega je izgubila desetak kilograma.


Njen novi izgled našao se na meti kritikama i osude javnosti, ali je vremenom uspela da svoju liniju dovede do savršenstva. Ali da su ukusi o fizičkom izgledu različiti uverili smo se u emisiji „A sad malo mi“ u kojoj je pevačica gostovala, a u kojoj je dobila i kritiku i hvale na račun izvajanog tela.

– Za moj ukus možda si u ovom trenutku malo mršavija  – istakla je Dragana Katić, sa čim se njena dugodišnja prijateljica i koleginica Vesna Milanović nije složila. 

– Za moj ukus si prezgodna. Ja volim mršave ljude, valjda je to tiha patnja, izgledaš perfektno – poručila joj je Vesna, što je nasmejalo sve u studiju, pa i pevačicu. 


– A da se vas dve onda dogovorite?! –kroz osmeh je rekla Kaća i dodala: 

– Verujte mi, nisam mršava. To su sve mišići!

Ipak, Dragana je istakla da je lepota u oku posmatrača, kao i da je potpuno normalno da se čak i bliskim ljudima ne dopadaju iste stvari, pogotovo kada je reč o izgledu.

– Vesna i ja smo najbolje prijateljice i slažemo se u 90 posto najvažnijih stvari, ali kod toga ne. Vesna voli ispijenost, mršavost, a ja volim jedrinu, onu seljačku, malo da zarameni – objasnila je voditeljka, sa čim su se svi složili.

Ipak, Kaća je istakla da se narodu ne može ugoditi i da bi se našla na meti kritika bilo da je mršava ili debela. 

– Ako ste premršavi, ljudi kažu da imaš neki problem i onda ne možeš da jedeš. Ako imate par kilograma viška, kažu da ste tužni i usamljeni, pa jedete noću. Ako se oblačite ležernije, tvrde da ne poštujete publiku, ako obučete nešto skupoceno, kažu da se rasipate. Nikad ne valja i ljudima se ne može ugoditi nikad – zaključila je Kaća u emisiji. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić