Login/Registracija

Voditeljka se SA TROJE DECE ISELILA IZ STANA, pa otkrila da li se u njen brak umešala 3. osoba!

Voditeljka Marija Veljković prvi put otvoreno je progovorila o razvodu braka od supruga Milana Milovanovića. Njih dvoje su bili u braku više od decenije i imaju troje dece.

– Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno – priča Marija, koja otkriva da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

– Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu – iskrena je voditeljka, koja se pre šest dana sa svojom decom preselila u devojački stan.

– Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život – ističe ona.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić