Login/Registracija

Voditeljka pokazala IZVAJANO telo, ali kad vidite kako je do njega došla NEĆE VAM BITI DOBRO

Voditeljka Grand magazina Jelena Dimitrijević počela je konačno da uživa u zasluženom godišnjem odmoru nakon završene televizijske sezone.

Iako još uvek nije otputovala van zemlje, beg od gradske vrućie pronalazi u svojoj vikendici na periferiji grada koja ima apsolutno sve sadržaje kako bi ugođaj bio što bolji.

Dvorište prepuno cveća i zelenila i ogroman bazen samo su neke od stavki u kojima Jelena uživa, a baš pokraj pomenutog bazena atraktivna voditeljka pokazala je pratiocima svoje izvajano telo na kome bi joj mnoge žene pozavidele.

……

Ipak, za ovakvu formu najvažnija je disciplina kada je reč o ishrani i treninzima, koja je sudeći po njenim snimcima i više nego spartanska.

Jelena trenira gotovo svakodnevno i mada je ranije pravila veće pauze pa čak i odustajala, sada je došlo vreme da se posveti sebi i svom zdravlju.

Trening snage i kik boks Jelenin su izbor kada je reč o fizičkoj aktivnosti, čemu je ona veoma predana,  a tome zasigurno mnogo doprinosi i dobar trener kojim se pohvalila na Instagramu.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac