Login/Registracija

Voditeljka otkrila kako održava vitku liniju: „Sada imam vremena i to me raduje“

40750374ddb771ab1ed75d770b511c170a6e0834

Voditeljka TV Nova S Danijela Buzurović više od dve decenije uspešno pliva u novinarskim i voditeljskim vodama, a u svojoj plodonosnoj karijeri vodila je veliki broj emisija različitih tv formata.

Zaštitno lice naše televizije vodila je ovog proleća emisiju zabavnog karaktera „Survivor plus“ u kojoj je gledaocima otkrivala priče iza kamere sa snimanja iz tropskog ostrva u Dominikani, a dok se novi projekti „krčkaju“, mi smo zavirili u njenu svakodnevicu koja je poslednjih pola godine „obojena“ treninzima u teretani.

c1982a027585c6382aa0e65f4ef0670fc7026b8c

-Treniram već 6 meseci, ne propuštam treninge i veoma mi prijaju. Moram da priznam da sam do pre pola godine vodila život u kojem na žalost nije bilo vremena za treninge, ali stvarno, nije to bio izgovor već sam bila pretrpana obavezama. Sada imam vremena da vežbam i to me raduje. Život je mnogo lepši i lakši kada možeš da uradiš 20 sklekova – rekla je Danijela na početku razgovora i istakla da je zadovoljna je rezultatima.

Kako je otkrila, šarmantna voditeljka je zdrave navike je usvojila odmalena, a izbalansirana ishrana joj pomaže u održavanju vitke linije.

-Celog života imam zdrave navike kada je ishrana u pitanju. Raznovrsno se hranim. Važno mi je šta jedem i umerena sam u svemu i što je najvažnije sve ovo radim jer mi tako prija. Ne volim da jedem kasno uveče, pijem mnogo vode, ne pijem gazirane sokove i ne jedem nezdrave grickalice, kao što je čips. Uvek radije pojedem nekoliko badema. Retko jedem hleb uz ručak, osim uz čorbasti pasulj ili pečenje. Volim sve kuhinje, jedino mi indijska ne prija, ali spremna sam da joj dam još jednu šansu. Nemam problema sa kilogramima jer čim primetim da sam nabacila kilogram ili dva viška, odmah ih se rešim. Stvari treba seći u korenu – otkrila je voditeljka, a prenosi Zadovoljna.

BONUS VIDEO- Suzana Jovanović o porodici:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M.