Login/Registracija

Voditeljka otkrila kakav bi HAOS NAPRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA i sa kim bi se SVAĐALA: „Kopale bi se oči“ (VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić trenutno je jedna od najpoznatijih televizijskih lica, a kada je nedavno dala otkaz na TV „Happy“ izazvala je pravi mali skandal o kome su svi mediji pisali.

– Nisam mogla ni da sanjam da će moj otkaz biti regionalni skandal i regionalno pitanje. Mnogo žena prolazi kroz situacije kada moraju da odluče šta će u životu da urade. Kada doneseš odluku da želiš da živiš drugačije , to je vrlo hrabra odluka– ispričala je Jovana za Grand Online.

Iako je još kao tinejdžerka bila autor i voditelj jedne emisije na lokalnoj televizi u Lazarevcu, odlučila je da završi Pravni fakultet, ali kako ističe taj posao je nikada nije zanimao.

– Dvoumila sam se između prava i glume, i mama me je savetovala da to bude pravo jer sa tim mogu da budem šta god poželim i bila je u pravu.  Fakultet je bio obavezan jer je mama rekla kad ga završiš bavi se čime hoćeš. I onda sam ja na lopovski način održavala vezu sa televizijom i tako me je bilo a u ovom poslu je važno da te ima to je šou biznis– objasnila je voditeljka.

Atraktivna plavuša ne krije da bi se sjajno snašla i kao advokat, jer bi sudnica bila njena scena, ali i da takva vrsta kancelarijskog posla ne odgovara njenom senzibilitetu.

S obzirom na to da važi za nekoga ko je „bez dlake na jeziku“, zanimalo nas je i da li će nekada napisati knjigu.

– Napisaću dve knjige, ali mlada sam još uvek, nemam vremena. Prva knjiga će biti o tome kako se postaje broj jedan u šou biznisu, a druga će biti erotsko- detektivski misteriozni roman- otkrila je.

Bližimo se finalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, za koji Jovana ima reči hvale i kome bi se rado priključila.

–  Smatram da bih bila vrhunski član žirija i da bi to bilo ludilo. To bi bila najgledanija sezona, zato što bih ja bila potpuno jedan novi lik koji ima sve u sebi. Imam Mariju Šerifović, s obzirom da je ona škorpija, imam Lukasa, ja sam i Karleuša jer je ona lavica, a ja sam podznak lavica. Zamisli kada ti se udruže u jednoj osobi njih troje, to je ludilo, to je zagrantovan ‘aos.

Iako smatra da ima dosta sličnosti sa Karleušom, veruje da bi ih to ponekad dovelo u sukob.

– Jelena je kritična ili bismo bile super ili bi se svađale, ali onako konstruktivno. Mislim da bi Jelena zapravo dobila po prvi put nekog s kim može rame uz rame da se raspravlja i da joj parira. Sa druge strane, sa Bosancem bih sigurno ratovala, u onim delovima gde on klasičan Balkanac patrijarhalan, jer ja sam tradicionalna ali nisam konzervativna- iskrena je bila Jeremićeva.

A kako izgleda idealan žiri, i kog bivšeg člana bi vratila u šou pogledajte u videu ispod.

……


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić