Login/Registracija

Voditelj RASKINUO dugogodišnju vezu pa za sve okrivio Ildu: “Ti me UBIJEŠ svaki put“

Pevačica Ilda Šaulić od prve objavljene pesme do današnjeg dana ostala je dosledna svom muzičkom stilu, i još uvek ne planira da eksperimentiše poput njenih brojnih koleginica.

Hitovi “Stani dušo da te ispratim“, “Fališ mi“ i mnogi drugi, ostavili su trag na muzičkoj sceni i ušli u anale kao najemotivnije pesme bez kojih je nemoguće zamisliti fajronte u kafanama i na proslavama, a u svoja četiri zida često ih slušaju i oni slomljenih srca.


Baš ovaj poslednji scenario dogodio se i u životu voditelja emisiji “Zvezde Granda Specijal“ Siniše Medića, koji je bez problema pred milionskim auditorijumom otkrio kako je svojevremeno patio uz Ildine pesme.

– Pre nekoliko godina raskinuo sam dvogodišnju vezu i stalno sam puštao ‘Fališ mi“ da je to postalo ludilo. Onda sam posle toga bio sedam godina u vezi i raskinem a ti izdaš ovu poslednju pesmu “Sad bih znala da te čuvam“– rekao je Siniša pa dodao u šaljivom maniru:

– Tako da Ilda ja te molim da paziš šta snimaš da ja ne bih raskidao!

Pevačicu je ova priča od srca dirnula ali i nasmejala te je poručila voditelju da će se prilikom odabira naredne pesme konsultovati sa njim.

– Ova pesma je zaista dokaz koliko ljudi vole moj fazon, izuzetno je lepa i raduju me divni komentari. Divan je narodnjak koji me podseća na “Stani dušo“, zato sam i želela da snimim– objasnila je Šaulićeva, na šta se Medić nadovezao:

– Ti ne moraš da nosiš pištolj, ti mene svaki put ubiješ svojom pesmom- zaključio je Siniša sa kojim su se mnogi složili.

POGLEDAJTE I:

Pevačica sebe UPOREDILA sa Dženifer Lopez, a Vojin komentar NASMEJAO sve u studiju!

Marina Tadić otkrila sa čime se suočila NAKON POROĐAJA

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac