Login/Registracija

Voditelj otkrio ZBOG ČEGA vežba SVAKOG DANA, pa dodao: „Moram biti ono ŠTO ŽENE VOLE!“

Oko sina Zorana Pejića Peje i Zlate Petrović digla se velika prašina kada je on rešio da se zaposli u tržnom centru i sam zarađuje svoj dinar. Iako je skromnost vrlina, mnogi su se pitali da li je on zaista takav i kako je njegovim roditeljima pošlo za rukom da ga tako vaspitaju.

– Ja nisam bio poput njega kada sam bio u njegovim godinama. On je imao jako lepo detinjstvo i jako srećan je bio. Sećam se kada je beba bio, ja mu ubacim četiri smokija u kolica, on tri izvadi i kaže: „Tata, dosta mi je jedan“. Takav je bio kao mali, danas je takav i ostaće i sa 50 godina isti, jer neke stvari se ne menjaju – rekao je Peja za svog naslednika i dodao – Nije on povučen. On je dobar mangup, šmekerica. Svojom ćutnjom i tim stavom pokazuje svoju veličinu. Evo sad je kupio sebi golfa sedmicu, da je preskroman kupio bi juga. Ima svoje ciljeve on ipak.


Voditelj ne krije da je jako srećan što ima ovakvog sina, budući da su i on i njegova bivša supruga na javnoj sceni, te je svestan kako se mogu ponašati deca estradnih umetnika.

– Deca estradnih umetnika malo manje cene taj dinar, malo manje cene taj evrić zato što se lako zaradi. A sve što radimo pružamo deci i postoji mogućnost da ih iskvarimo. Zato on i jeste uzor, jer svako od nas treba da bude prizeman i normalan. Jovan trenutno radi i studira. Treću godinu završava, redovno, nema nijedan ispit da mu ostaje za sledeću godinu, a u butiku u kom radi, napredovao je. Njegov supervizor Vlada ga jako voli i predložio mu je da bude zamenik šefa. Posle svega godinu i po dana – ponosno govori Peja.

Pejić nam je otkrio da nije dovoljno biti samo pametan i vredan, već i da se i fizički izgled mora negovati.

– Zvoni mu telefon stalno i dobija poruke, što mi je drago – na tatu je – nasmejano ističe on, pa dodaje – Krenuli smo zajedno u teretanu on i ja. Radimo i vežbamo, dobio je malo mase, vidi se efekat. To žene vole, leto se približava, moramo biti spremni. Nema veze što sam ja oženjen, ja i dalje, zbog mog posla, moram biti ono što žene vole. Žene kada zovu na svadbu kažu: „Dovedi nam onog šarmantnog voditelja, lepog“, a neće da zovu debelog voditelja, nije u redu. A i imam mladu ženu, moram da idem u korak sa njom.

PROČITAJTE I: 

PEJA OBARA REKORD: TOP 3 najgledanija snimka koja broje skoro 20 miliona (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Stanković