VLASNICI LUKS LOKALA POLUDELI ZA JOVANOM JEREMIĆ! Voditeljka sve priznala: „Dobila sam 400 evra u CUGU“ Novi poslovni poduhvati

jovana jeremic

Prema pisanju domaćih medija, voditeljka Jovana Jeremić je dobila dve ponude za snimanje pesama, a ona još uvek razmišlja šta da izabere.

Čak i vlasnici luksuznih lokala u Beogradu žele da plate papreno njen nastup, budući da bi svi došli da slušaju popularnu voditeljku.

Svi su videli kakvu atmosferu pravi kad se pojavi na nekom gradskom dešavanju. Ona je pravi „plavi haos“, ne staje sa igrom i pesmom. Možda još uvek nije najbolja pevačica, ali vežba, trudi se, nema tremu i harizmatična je. To ljudi više vole nego kad neko stoji i peva. Čuo sam da je traže i neki vlasnici lokala, da se pojavi na sat, spremni su da daju ozbiljan novac za to – rekao je izvor.

Jovana je sada sa osmehom priznala da je sve to istina, kao i da ako pristane na ponudu postaće „kraljica bakšiša“.

Istina je da sam dobila ponude, ali čekam pravu stvar. Nije isključeno da ću postati i pevačica jer sam ja pre svega zabavljač. Ja sam majka za nastupe, samo čekam pravu stvar, skupu priču. Dobila sam i bakšiš na jednom nastupu, 400 evra u cugu, ako počnem ozbiljno da se bavim ovim postaću brzo „kraljica bakšiša“. Treba unovčiti talenat, a ja se borim sama i to pošteno.Imala sam ponude i za spotove, ali sam odbila jer sam ja skupa – otkrila je voditeljka.

Foto: Instagram/Printscreen/jeremicjovana,
Autor: Espreso/I.G.