Login/Registracija

Viktor Živojinović stigao na koncert Aleksandre Prijović, jedno je morao da uradi: „Zaslužila je“

Screenshot 20230929 203726 WhatsApp

Aleksandra Prijović održaće večeras drugi veliki koncert u Štark Areni, a članovi porodice, kolege i prijatelji i večeras su tu kako bi je podržali i uživali u spektaklu.

Pored majke njenog supruga Filipa Živojinovića, zatim Aleksandrinog oca i bake i deke, u Arenu je stigao i vidno raspoloženi Viktor Živojinović koji je za snajku spremio posebno iznenađenje – buket crvenih ruža.

-Zaslužila je dobru žurku i sve što joj se dešava. Juče nisam bio jer sam jutros stigao iz Amerike zbog koncerta. Sve Aleksandrine pesme su jako specifične, ali sa ovog novog albuma možda „Dam, dam“. Mnogo volim njene pesme, pa ne mogu da izdvojim jednu koja mi se . Oduševljeni smo bili koncertom koji je imala juče –rekao je Viktor za Grand.

Sad sam išao da joj čestitam i odnesem cveće, poželeo sam joj sreću. Nema tu šta više da se kaže-zaključio je Živojinović.

Screenshot 20230929 203722 WhatsApp

I Filipova majka, Zorica Nakić otkrila je kakva je atmosfera među Živojinovićima.

-Neverica, oduševljenje vlada! Ona je devojka koja je vredno radila i zaslužila je sve ovo. Smatram da ovo nije bilo nešto neočekivano. Presrećni smo i jako ponosni na nju- rekla je Filipova majka, a potom otkrila zbog čega se Prijin i Filipov naslednik nije pojavio na sceni.

-Njega ovi efekti jako plaše i zbunjuju, tako da malo se uplašio i nije hteo da izađe na binu. Rekao je da je mama izašla iz televizora (smeh)!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: Ankić/Milinković