Login/Registracija

Viktor Živojinović doneo ODGOVORNU odluku, a tiče se svih koji vole da izlaze!

Viktor Živojinović se već neko vreme nalazi u ugostiteljskim vodama, i vodi dva prestonička lokala, koja spadaju među omiljene omladini širom Beograda.

Iako je ekonomija u krizi zbog aktuelne situacije sa korona virusom, Viktoru je u cilju da svi koji posećuju njegove lokale, ostanu zdravi u trenucima kada brojimo po nekoliko hiljada zaraženih dnevno.

Stoga je doneo odluku da privremeno zatvori splav “MOVE“ i na taj način sačuva sve one koji vole da ga posećuju, kao i svoje zaposlene, ali i da podstakne mlade da se ograniče u izlascima u ovim teškim trenucima, kako bi kada sve ovo prođe, mogli da nastave da uživaju na svom omiljenom mestu.

‘Zbog mera koje je propisala vlada Republike Srbije, te zbog rekordnog broja zaraženih na teritoriji naše prestonice, MOVE će na dve nedelje zatvoriti svoja vrata. Na ovaj korak odlučili smo se kako bismo zaštitili sve vas, kao i zaposlene u vašim omiljenom mestu za izlazak. Vidimo se za dve endelje, budite odgovorni, čuvajte sebe i druge“ zvanično je saopštenje “MOVE“ tima.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac