Login/Registracija

VESNA ZMIJANAC PRIZNALA: „Nikolija je vrednija od mene, a unuku učim da kuva“

Iako je tokom leta vredno radila i pravila uspešne koncerte širom Srbije, Vesna Zmijanac priznaje da nije umorna, jer najveću snagu dobija od unuka sa kojima provodi svaki slobodan trenutak. 

Uprkos napornom tempu, pevačica je rešila da ni tokom jeseni ne staje. – Sve je ispunjeno do juna. Na proleće ćemo raditi jedan koncert, u međuvremenu sam svuda. Ja držim četvoro, petoro na ‘stend baju’ za Novu godinu, videću gde mi je udobno, prošle godine sam se smrzla, ali za svoje godine sam mnogo opuštena – rekla je.

Mir i spokoj odavno je pronašla na Bukulji, gde godinama poseduje vikendicu i gde trenutno uživa sa svojim unucima. Kaže za nadolazeću zimu je i te kako spremna. 

-Šta je Vesna pričala pre 20 godina? Ja imam mnogo odžaka i šporet na drva, ja sam spremna, imam i šumu. Ima ko radi na Bukulji, ne mogu ja sve, ja kuvam. Spremam zimnicu, sve oko hrane. Deca su mi često tu, ja onda moram da kuvam, ništa drugo ne stižem. Oni ne jedu meso, ali jedu sve drugo, sve iz bašte. Ja sam jutros otišla na Kalenić, odnela ručak unucima. Šta da radim ceo dan? Ja se odmorim do 9,10 sati. Nikolija je još vrednija od mene, Reu učim da kuva. Mnogo volim moje unuke, ali galamim najviše, nego me ne čuju, smeju se – izjavila je za „Kurir“.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković