Login/Registracija

Vesna Zmijanac OTKRILA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA RELJOM: „On ne zna gde bije“

Na etsradnoj sceni slušamo je preko četiri decenije, a Vesna Zmijanac i dalje sa istim žarom peva i radi punom parom.

Pre nekoliko dana nastupala je u jedom prestoničkom lokalu, kada je odvojila nekoliko minuta vremena kako bi porazgovara sa novinarima.

Kako joj je ćerka Nikolija, ovog leta podarila još jedno unuče, pevačica ne krije da obožava sa njima da provodi vreme.

– Moja kuća je vesela. Relja, Nikolija i deca su u svom stanu, ali redovno dolaze. Baba redovno kuva, a oni prave vašar. Imam ja dovoljno vremena za njih punih pet dana od ponedeljka do petka– ispričala je Vesna. 

Prethodne nedelje domaće medije su preplavili tekstovi kako se, priliko susreta na aerodromu, navodno nije ni pozdravila sa zetom što su mnogi protumačili kao svađu u porodici, a pevačica je te navode oštro demantovala.

– Vi pravite vašar, vi razvodite, vi pravite svađe, a u stvari nema veze. Napravite dramu da bih ja sutra to demantovala i onda vi imate o čemu da pišete– iskritikovala je pevačica novinare ističući da je ona toliko dugo na javnoj sceni da uvek zna „gde đavo viri“, a zatim i objasnila u kakvom je zaista odnosu sa Reljom.

– Ne da ne postoji svađa između nas, nego nemoguće je da postoji. Mi nismo u takvim odnosima da može da dođe do svađe. Relja ne zna gde udara, mi ga jedva viđamo. Snima seriju, film, svaki vikend radi i kad dođe treba da se posvađamo? Mi nemamo vremena za svađu, niti ćemo ikad imati i zato ne izmišljate moja kuća je tvrd orah– jasna je bila pevačica.

POGLEDAJTE I 

Vesna Zmijanac otkrila gde je zaradila najveći honorar: „MOGLA SAM DA KUPIM TRI STANA U CENTRU BEOGRADA“

“Prvo pokaži SEKSIPIL pa onda da znaš da pevaš“ Evo šta je Šaban nekada savetovao fatalnu Vesnu Zmijanac (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja / Instagram,
Autor: S. Čumić