Login/Registracija

„Kao da sam se vratila u maminu matericu“, Vesna Zmijanac dobila novu snagu, a jedno mesto koje voli da posećuje ima za nju posebno značenje

Muzička zvezda, Vesna Zmijanac, igrom slučaja rođena je u Nikšiću gde je njen otac tada radio. Iako nije odrasla u ovom gradu, pevačica kaže da je neka posebna energija obuzme kad god ga poseti.

 – Slučajno sam rođena u Nikšiću, tata je tamo radio, a mama ga svuda pratila. Često idem u Nikšić, i svaki put kada odem tamo imam osećaj kao da sam se vratila u maminu matericu. Nešto se desi – otkriva pevačica i dodaje:

– Tamo sam radila Nove godine. Nikada mi tamo nije bilo ništa teško, neku snagu dobijem. To mi je mesto gde sam rođena, gde me je kolevka zaljuljala – rekla je Vesna svojevremeno u jednoj emisiji.

Podsećamo, Vesna se nedavno operisala kada joj je ugrađen bajpas, a ona se od tada povukla u medijsku ilegalu i oporavlja se od zahvata.

Majka je dobro, ne želim da razgovaram na tu temu, želim da imamo mir u oporavku, najbitnije je da je ona dobro– izjavila je Nikolija.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.