Vesna Rivas RASKRINKALA rijaliti trougao: „Večeras sledi HAOS, ZNAM ŠTA ĆE SE DESITI!“ (VIDEO)

verna irvas

Javna prevara rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića šokirala je region, a na tu temu rešila je da progovori i Vesna Rivas koja je i sama bila deo takvog programa. Kao neko ko nema dlake na jeziku i ko rado govori na temu rijalitija, Vesna je pomno analizirala čuveni trougao, posebno Anđelu koja je možda i najveće iznenađenje za one koji već godinama prate rijaliti.

-Nije me iznenadila, odmah sam ja to primetila, videlo se odmah da mala snima i fokusira, ali mi nije mirisalo da će da se ustremi baš na Zvezdana. Potpuno sam na druge ljude tipovala po pitanju nje… Nije ona folirant, samo je neiskusna. Ona jeste pametna devojka i starmala, jeste iz konzervativne sredine, ali je dokazala da mudrost i pamet u životu dolazi tek s godinama. Ovo je velikaškola i poruka mladim devojkama- objasnila je Vesna, a potom objasnila svoje viđenje situacije o kojoj bruje mediji.

-Pomno sam pratila njen profil, ona kada priča ne oseća da je tu grešna. Ona je shvatila da je Ana u njegovom životu bila mnogo više prijatelj i drug, nego žena. Studirala sam i Anu, dosta je preplašena, ja stvarno ne znam ko će imati veći strah kada ona uđe večeras u rijaliti. Čekam taj momenat susreta, ne znam ko će tu prvi da pobegne. Oni nisu priča kao što je to bilo sa Kijom i Slobom, ali Kija nije bila preplašena, ova je bre pleplašena, ja ne znam šta je njoj Zvezdan radio- rekla je začuđeno

vesna rivas

Kako je za večeras najavljen ulazak Zvezdanove vanbračne supruge Ane koji mnogi sa velikim nestrpljenjem očekuju, Vesna je otkrila i svoja očekivanja koja će mnoge šokirati.

Ovo je sada ozbiljna priča ovde tek treba da isplivaju neke priče. Zašto Ana ima toliko razloga da pati, čekajte samo da se otvori pandorina kutija, ježim se kad pomislim na sve to. Javnost više ne osuđuje kao pre jer smo oguglalio na sve to, ali da vam kažem nešto ovo je godina sedmice što znači da će sada sve što je tajno, prikriveno i falš sve će da ispliva na površinu. Biće mnogo skandala. Vi ne znate kakve će se priče sve zakotrljati u narednih pet meseci, ja znam (smeh), ali neću sve da kažem!- rekla je, a potom otkrila da li će doći do pomirenja nakon javne prevare koju je Ana doživela.

-Ana će biti u procepu između dece i Zvezdana. Ja znam da će se pomiriti sa njim, na keca, kao što i Anđela prelazi preko svega. On njoj nikada nije pravio bebu, a Anđeli od prvog dana, i to je jedna od tema o kojoj treba da se priča.

jgbdjsbvfj
Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović