Login/Registracija

Vesna Rivas otkrila: “Namigivala sam u kameru da ZNAJU DA LAŽEM, a ovi su MNOGO LOŠI“

Kao iskusni rijaliti igrač koji je u ovom televizijskom formatu učestvovao mnogo puta u poslednjih nekoliko godina, Vesna Rivas još jednom je bez dlake na jeziku iznela svoje viđenje o aktuelnim učesnicima.

U nekoliko navrata Vesna se u okviru Grandovih emisija doticala najpopularnijih takmičara rijalitija “Zadruga“ među kojima su svakako Dalila i Dejan Dragojević, čija je ljubavna priča podelila Srbiju.

Međutim, ovog puta u njenom fokusu našli su se oni koji igraju dvostruku igru, tačnije oni koji van rijalitija furaju jednu priču, dok je savim druga kada u njega uđu.

– Mina me je razočarala baš. Ja znam kakvo je njeno mišljenje o Dalili, a onda uđe u rijaliti i naziva je “gospođetinom“ i bodri je. Ista priča je i sa mojim Đedovićem, ja ne znam šta je sa tim dečkom. Znam da je bodre da bi ona izdržala još 3 meseca, ali to se ne radi na taj način. Narod je ogorčnen i kivan, mnogo su loši glumci– rekla je Vesna u “Grand magazinu“.

Sa druge strane, pevačica je iskreno priznala da je i prilikom njenih učešća gluma s vremena na vreme bila prisutna, ali se prezentovala drugačije u odnosu na danas.

– Pravili smo interne scenarije ali to se nije videlo. To je moglo da se nazire, koliko puta se desilo da fejkiram nešto pa namignem u kameru da bi narod znao da lažem, mažem i pakujem namerno neke stvari. A ovi mučeni ne znam šta treba da urade da bi nas ubedili da je to to– konstatuje pevačica.

Ona dodaje da su u aktuelnom rijalitiju nekadašnji bračni drugovi Dalila i Dejan toliko zagrizli priču da će pobediti, da nisu svesni gneva i gađenja koje izazivaju u narodu.

– On je krenuo da stiče poverenje i žal naroda a ispao je ljigavac. On se meni javno izvinjavao ali to je sve lažno, jer kada se pogase kamere i kada se izađe iz šoa pa kad dožive od naroda ono što dožive, svi do jednog mi dolaze posle i nađu me. Izvinjavaju se da su pogrešili, pričaju da su trebali da me slušaju, a ja njih sve savetujem kao majka– zaključuje Vesna.

POGLEDAJTE I:

„SVE JE FEJK KOD BOSANSKE PARIS HILTON“ Vesna Rivas oplela po Dalili: „Rijaliti flaster iskompleksirani“

TIJANA AJFON OPLELA PO DALILI: “Ispašće jadnica k’o Luna, to je skandal na silu!“

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac