Login/Registracija

Vesna i Đole Đogani ispričali recept za USPEŠAN BRAK, a evo šta je na PRVOM MESTU!

Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih parova sa naše estradne scene, a sada su otkrili recept za uspešan brak.

– Svi na prvo mesto stavljaju ljubav, ali ja uvek ističem poštovanje. Ljubav bez poštovanja ne postoji, jer ti prvo moraš da ceniš tu osobu koju si odabrao za životnog saputnika. S tobom osobom moraš da rasteš i pratiš je, kao i ona tebe. Nema više „tvoje, moje“, sve je zajedničko, novčanik je samo jedan. Trebalo bi da voliš sve mane i vrline, odnosno da ih prihvatiš – izjavio je Đole, ali i otkrio koja Vesnina mana ga najviše nervira.

– Spora je. Recimo, ja sve završim na vreme i onda kad joj kažem: “Vesna, kasniš” – a ona se napravi luda – rekao je Đole za IDJTV.

Vesna je potom istakla da smatra da je razgovor mnogo bitan u svakom odnosu.

– Da imate razumevanja i da budete uvek u pravu (smeh). Prepisujem sve Đoletove reči. U suštini to je to. Zajedno smo sazrevali i imamo isti cilj. Puno pričamo, a priča je mnogo važna. Ako vašem partneru ne kažete neki problem, misliće da se to podrazumena i nastaviće da to radi. Neće više biti momenat za razgovor, jer ćete pregoreti. Sa razgovorom se rešava sve, i dobro i loše. Mi pričamo o svemu, oko vaspitanja dece, škole, sistema, nastupa, oko svega. Ćutanje je najveći problem u braku – završila je Vesna.

PROČITAJTE I:

„KUMOVI SU ME IZVUKLI IZ SIROTIŠTA“ Vesna Đogani o tužnom detinjstvu

Vesna Đogani: „Pored supruga i sina, hejteri mi ne trebaju“

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić