Login/Registracija

Vesna Đogani se osvrnula na Đoletiovu AFERU: „Ako sam mu VEROVALA PRE, ne znači da je to ZAUVEK“

Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih parova na estradnoj sceni, međutim njihovu ljubav obeležili su brojni skandali od samog početka njihove romanse, koji su izazivali buru komentara.

Nedavno je odjeknula vest o Đoletotovoj preljubi, a Vesna je sada odlučila da nikad iskrenije progovori o teškim trenucima koje je prolazila nakon vesti da je suprug prevario.

– Nije mi bilo svejedno, negde živiš i misliš da si spreman na traumatične događaje, uvek postoje razni strahovi od kojih se bojite. Imaš razne scenarije u svojoj glavi, ali to mi nikada nije palo na pamet, jer smatram da on nije čovek koji bi meni to uradio. Kada sam to videla bilo je kao grom iz vedra neba. Sedela sam kod kuće presrećna jer sam dve nedelje pre toga imala fantastičan koncert i bila sam euforična i gledam najavu na televiziji da je moj muž mene prevario i da će se to otkriti sutra. Apsolutno i najiskrenije mi nije bilo svejedno, gorela sam u vatri dok Đole nije stigao iz studija. Tražila sam mu da razgovaramo dok su deca spavala i pitala sam ga da li ima nešto da mi kaže i bila sam spremna na sve scenarije. Naravno bio mi je problem kako ću da sažvaćem to što će da mi kaže. Odmah kreneš nekako da preslišavaš sebe, da l9i postoji nešto sumnjivo što sam propustila- rekla je pevačica.

Iako su težak period ostavili iza sebe, pevačica priznaje da je poverenje ključna stvar u odnosu dvoje ljudi, ali i kako se nosi sa činjenicom da je upravo njen voljeni jedan od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni.

– Ako sam mu verovala pre petnaest godina ne znači da je to zauvek. Bitno mi je da kada ga vidim znam koliko je sati, da li mi tu nešto vrda ili ne, isto tako i on za mene. Mi ne gledamo jedno drugom u telefone, to za nas ne postoji već svako ima slobodu da izađe gde želi, meni je to sve normalno. Zaista imam  poverenje u njega. Što se izgleda tiče trudim se da mu priskočim pošto je on stvarno top, top, top- istakla je ona.

Tabu teme za Đoganijevu ne postoje, te je bez dlake na jeziku govorila o rešavanju problema u ljubavnom odnosu i stvarima koje su najbitnije da bi brak uspeo, pa uputila niz saveta nežnijem polu.

– Seks je najvažniji, ako ćemo iskreno, to je važno za naše zdravlje bez obzira da li smo u braku ili ne. Treba da istražujemo, pričamo jedno drugom svoje želje i potrebe, ali i ljubav ima oscilacije, pored partnera treba da uživate, a ne da budete u toksičnim brakovima. Kod nas, na našem podneblju je mnogo toga lažno. Ja sa mojim Đoletom sve rešavam pričom, mi smo jedno drugom psihoterapeuti- ispričala je Vesna.

POGLEDAJTE I

SILIKONI SU KRIVI ZA SVE Vesna progovorila o odnosu sa Đoletom: „Dva sata sam PLAKALA“

Vesna Đogani KONAČNO SAMA: “POPULARNIJA SAM OD ĐOLETA“

Foto: Z. K. Munja/ Elena,
Autor: J. Jović