Login/Registracija

Vesna Đogani prokomentarisala AFERU „PROVERENO“, nije štedela reči za Milicu: „TO JOJ JE TREBALO DA SPUSTI EGO“

Već nedeljama unazad aferka oko pesme „Provereno“,  ne jenjava, a brojne kolege oglašavale su se povodom ove goruće estradne teme.

I dok Milica Pavlović, vlasnica pesme, žustro brani svoju poziciju, Ana Nikolić i dalje ne odstupa od toga da i ona polaže prava da peva i objavljuje demo verziju koju je nekad otpevala.

Brojne kolege zauzele su svoju stranu, a među njima je svoje mišljenje iznela i Vesna Đogani.

– Povraća mi se od toga. Ima tu osnova da Milica tuži Anu. Toliki hajp je napravljen tu, bilo bi idealno da njih dve naprave duet. Da nismo čuli Aninu verziju ne bismo primetili ni tu Miličinu pesmu, ni ceo album, u koji je mnogo uloženo. Milici je ovo trebalo. Treba malo da spusti ego. Treba da razmišlja poslovno – rekla je Đoganijeva za „Blic“.

Podsećamo, Pavlovićeva nije ćutala već je nekoliko puta govorila o ovoj aferi, pokušavajući da objasni da nije problem što je Nikolićeva izvodi, već prisvaja.

– Ovde nije u pitanju Milica Pavlović, moje ime i prezime ni to da li će me podržati , već zato što ne želim da bude normalizovano to da kada nešto izbacite za šta se pomučite, i da neko dođe i seti se nekog demo snimka i da bilo ko od kolega izda pesmu i da to bude normalno da uzme demo snimak i snimi svoju verziju, pa gde ste bili kad treba sve to da se plati i da se promoviše – istakla je senjorita.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić