Login/Registracija

Vesna Dedić: „Žene imaju potrebu da budu dobre i u krevetu i na ulici, a da li su one zaista DOBRO?“

Pored bogate novinarske, voditeljske i karijere spisateljice, Vesna Dedić odlučila je da pokrene novi projekat u želji da sa ženskom populacijom razmeni ideje, razgovara o važnim temama i podrži savremenu ženu. 

U jednom beogradskom hotelu Vesna je promovisala novu Instagram radionicu pod nazivom „Dobra ili dobro“ koju je pokrenula sa Lavom Nikolić i koja će svake srede od 21 čas ići uživo. Sva pitanja koje „muče“ žene i odgovore na iste dobiće od vrhunskih stručnjaka iz oblasti psihologije, medicine, mode, estetike, biznisa, roditeljstva i partnetskih odnosa itd. 

– Tu je Lava, tu sam ja i mnogo naših prijatelja koji su ozbiljni stručnjaci za sve što se tiče zdravlja ženske duše i tela. Znate, i naše mame, i žene i sestre imaju potrebu da budu dobre svakome, da budu dobre i u kuhinji, na poslu i u krevetu, i na ulici, ali je pitanje da li su kad su mnogo iscrpljene, da li su one kada su dobre dobro i svake srede pričamo o tome – rekla je Vesna za Grand Online i poručila da svake srede od 21 čas prate live radionicu na Instagramu.

……

 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić/J.Jović