Login/Registracija

Verenica Mihajla Šaulića RAZNEŽILA sve emotivnom objavom samo dan pred svadbu (FOTO)

Marina Velimirović, verenica Mihajla Šaulića generalnog konzulata Srbije u Cirihu, pokazala je trudnički stomak.

Naime, buduća gospođa Šaulić na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je u drugom stanju. Komentari ispod objave samo se nižu, a mnogi ističu da joj ovo stanje veoma prija kao i svakoj ženi.

O njihovom venčanju se nije pričalo mnogo, sve je organizovano u najvećoj tajnosti, pa je Mihajlo do pre nekoliko dana krio kako mu izgleda buduća žena.

Podsetimo, Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović u nedelju će izgovoriti sudbonosno „da“. Po želji mladenaca, čitava ceremonija biće održana prestoničkm hotelu i biće zatvorena za javnost, a u istom hotelu biće održano i svadbeno veselje. Pripreme traju već nedeljam a najuzbuđenija je majka Gordana, kojoj senku tuge na sve baca činjenica da će ovo biti prvo veselje u porodici koje organizuje nakon tragične pogibije supruga, kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

U pripreme je uključena čitava porodica, za muziku će biti zadužen orkestar Alibi, koji je Šabana pratio na brojnim koncertima u zemlji i inostranstvu, dok će radni pevači biti Aleksandra Bursać i Nenad Manojlović. Šaulićev kum na venčanju biće njegov dugogodišnji prijatelj Darko Ristića, koji je javnosti poznat kao menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

Pročitajte još:

ŠAULIĆI SPREMNI ZA SVADBU: Ko je buduća supruga Šabanovog naslednika?

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković