Login/Registracija

Veliko slavlje u domu Zdravka Čolića, čestitke samo pljušte (FOTO)

Legendarni pevač Zdravko Čolić danas proslavlja 72. rođendan, koji je obeležio u društvu najmilijih.

Pevačeva ćerka, Una Čolić, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima često deli detalje iz privatnog života, te je tako i sada objavila je zajedničku fotografiju sa svojim ocem i čestitala mu rođendan.

– Srećan rođendan najboljem tati! Moj ponos, volim te! – napisala je ona uz fotografiju i raznežila mnoge.

Sudeći po njenom Instagram profilu, pevač rođendan proslavlja u krugu najbližih čanova porodice, a kao što se može primetiti, sve je već spremno za intimno slavlje uz porodičnu večeru.

Podsetimo, Zdravko je nedavno govorio o braku sa suprugom Aleksandrom, a otkrio je jedan detalj koji do sada niko nije znao.

– Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života – rekao je on i doodao:

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.

(Blic)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković