Login/Registracija

Veliko slavlje u domu Ilde Šaulić: Pevačica puca od sreće, čestitke samo pljušte (FOTO)

ilda saulic 6 ok

Posebno mesto u srcima pevačice Ilde Šaulić i njenog supruga Bojana zauzima 21. septembar kada je na svet došla njihova naslednica Ema.

Upravo to što ćerka Ilde Šaulić danas proslavlja rođendan predivan je povod za veliko slavlje u porodici što je preponosna i prepuna emocija pevačica na svom „Instagramu“ i objavila.

ILDA SAULIC PZD SNIMANJE 27032023 FOTO FILIP 2

Srećan rođendan – uz srce napisala je Šabanova ćerka podelivši preslatku fotografiju slavljenice Eme koja je pozirala u roze haljinici na pruge i postala zvezda pomenute mreže.

Nije mnogo vremena prošlo, a čestitke povodom divnog dana počele su da pristižu od pratioca, prijatelja i kolega, i svi su Emi poželeli najlepše želje uz komentare da je prava kopija svoje mame.

122282 clipboard01 iff

Budući da je duži vremenski period nismo videli, mnogi su ostali zatečeni koliko je ćerka Ilde Šaulić brzo porasla i da je već stasala za školu a fotka takođe otkriva i da je ona izrasla u zaista prelepu devojčicu koja je od svojih roditelja pokupila samo najbolje.

Kako se Emin rođendan uvek obeležava na poseban način, ne sumnjamo da će i ovog puta biti isti slučaj, te da će se mama i tata potruditi da joj organizuju bajkovitu proslavu i te trenutke podeliti sa pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Matra Savić iznenadila Mileta na koncertu:

PROČITAJTE I:

(Story)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M.