Login/Registracija

Veliki jubilej ljubavi u porodici Šaulić, Sanela i Bata Mirković proslavili 10 godina srećne veze i braka, čestitke samo pristižu!

Porodica Šaulić oduvek je bila primer ljubavi. Sloga i poštovanje, osobine su Šaulićevih koji imaju i mnogo razoga za slavlje, a jedan od njih zbio se nedavno.

Posle venčanja Mihajla i Marine, a zatim i proslave povodom rođenja njihove ćerke Manje, Šaulići su se ponovo okupili kako bi proslavili deset godina braka Sanele i Zorana Bate Mirkovića.

-Bata je predivan čovek. Imao sam priliku da se s njim družim u nekoliko navrata i nemam zamerku na Sanelin odabir. Znao sam da je gospodin u kopačkama, ali nisam znao da je i mimo toga izuzetan čovek. Doduše, meni je bio drag i njen bivši suprug Ivan Adžić, ali eto, kad nešto ne ide, ne ide. Mislim da je Sanela napravila pravi izbor, a ostalo je na njima ‒ rekao je svojevremeno Šaban Šaulić.


Da je Sanela zaista napravila pravi izbor govori i to što čitavu deceniju uživa u srećnom i skladnom braku, bez primesa skandala, a posebnu sreću u njihov dom unelo je rođenje ćerke Une.

Sanela se, posle dve godine zabavljanja, u maju 2013. udala za bivšeg fudbalera Partizana, na intimnoj ceremoniji kojoj je prisustvovao tek najuži krug porodice. Sličan scenario ponovili su i deset godina kasnije, a proslavu su organizovali pod otvorenim nebom, u idiličnom ambijentu okruženom vinogradima.
Mihajlo je došao sa suprugom Marinom, Ilda se nije odvajala od muža Bojana, a sa suprugom je došao i Sanelin sin iz prvog braka Luka Adžić, koji joj je podario unuku Lanu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić