VELIKI INTERVJU Jelene Kostov: Nisam se prijavila za 100 evra, samo zdravlja i biće svega! (FOTO)

Pevačica Jelena Kostov povukla se sa javne scene od kako je proglašena pandemija korona virusa. Vreme je provela u svom domu u Beogradu sa suprugom Miljanom i sinom Milijom, a njen odmor još uvek traje.

„Meni apsolutno nije smetalo što dva meseca sinčić i ja nismo nigde mrdali. Svaki dan nam je bio maksimalno ispunjen od jutra do mraka, a meni je tako trebao poduži odmor da se odmorim. Od samog početka sam ozbiljno shvatila situaciju i nisam želela ni jednog trenutka da na bilo koji način ugrozim ni sebe, ni nekog drugog tako da smo strogo poštovali pravila“, kaže Jelena za „Grand Online“. Mnoge njene kolege žale se na finansijsku krizu zbog otkazanih nastupa, a ima i onih koji su uputili apel za pomoć.

e226861c95024bee9ddd6ab2803169b3d4503d6f

„Što se tiče posla meni zaista nije problem što su otkazani nastupi. Mislim da treba još malo da se sačeka sa većim okupljanjima. Samo neka nam Bog da zdravlje, biće svega.Za sto evra se nisam prijavila“, otkriva pevačica.

Tokom dva meseca izolacije za zvezdu Granda bilo je normalno da bude majka i domaćica.

„Meni su jezive izjave koje čujem sa svih strana upravo na taj račun, da su se ljudi bolje upoznali sa članovima svoje porodice u karantinu. Pa zar je trebalo ovo da se desi da neko silom mora da sedi kući i da vidi kako je sedeti kući sa svojom porodicom lepo, sa svojom decom? Da pojedine žene shvate da kuvanje nije sramota, već nešto što je normalno. Kažu korona nas je naterala da shvatimo prave vrednosti života – nadam se da je tako! Sve je postalo interes, živi se tako brzo… I ništa ničemu ne vodi! A tako je malo potrebno da budemo svi bolji ljudi“, kaže Jelena kojoj su u izolaciji  najviše nedostajali roditelji, sestra i sestrići. 


……


Jelena Kostov za PRVI MAJ porodično na planini, a kad je bila devojka slavila je u Dimitrovgradu (FOTO)

Pevačica je nedavno imala veoma težak period jer joj je preminula kuma. 


……


„Previše je bolno.. Ostaće praznina celog života u mom srcu“, kaže Jelena. Posle objavljivanja albuma „Moje drugo ja“ atraktivna plavuša planira uskoro da snimi i nekoliko novih pesama. 

VELIKE PROMENE u karijeri su nastupile od ove pesme JELENE KOSTOV!

„Imam odavno spremljene dve pesme ali nije se dalo nikako do sada da ih izbacim.  Nisam želela ništa na silu, nisam bila spremna. Od septembra meseca obećavam stižu nove pesme u koje jako verujem. Neka nova ja“, poručuje Jelena. 


Autor: A. Bakić