Login/Registracija

Veliki dan za Nikolinu i Sašu Kapora: PONOSNI RODITELJI NE MOGU DA SAKRIJU EMOCIJE

Saša Kapor i Nikolina Kovač imaju poseban razlog za slavlje, a to je rođendan njihovog sina koji je juče napunio 9 godina.


Ponosni roditelji su ovim divnim povodom svom sinu prvencu posvetili i emotivne reči.

– Najdraži tatin, toliko brzo si porastao i postao pravi dečak. Trudiću se da kroz vreme uvek budeš ponosan što sam baš ja tvoj tata koliko sam ja ponosan što si baš ti moj sin. Srećan rođendan živote– napisao je Saša u opisu zajedničke fotografije, a emocije nisu izostale ni od mame Nikoline.


– Prva moja radosti, nebo moje zvezdano, želim ti da zauvek osmehom, neposrednošću, pozitivnom energijom obasjavaš svoj put i ostvaruješ sve svoje snove…volim te je nekako skučena reč i ne postoji ni jedna jedina koja može bar približno opisati moju ljubav prema tebi, zauvek si tim za koji navijam, zauvek si moj svemir, moja ljubav najveća– poželela je svom sinu Kovačeva.


Nikolina je nedavno govorila o tome koliko je teško poveriti decu nekome na čuavnje.

– Jako je teško naći nekoga kome možeš toliko da veruješ da mu poveriš decu. Uvek imam neke zamerke možda to zvuči prepotentno, ali nikada nisam zadovoljna osim kada ih čuvaju moja mama ili Sašin tata– obajsnila je pevačica svojevremeno.

BONUS VIDEO


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić