Login/Registracija

Velika radost u domu Slobe Radanovića, Jelena ne može da sakrije emocije

sloba radanovic porodica

Iako je zbog prirode posla često na putu, Sloba Radanović trudi se da svaki slobodan trenutak provodi sa članovima porodice, a fanovi na društvenim mrežama raduju se kada pevač na društvenim mrežama objavi detalje iz proodičnog doma.

sloba radanovic jelena 1

Posebno važan trenutak za Slobu i njegovu suprugu Jelenu naišao je na lavinu komentara. Naime, pevač je otkrio da je njegov naslednik Damhajan napunio sedam mesesi i pokazao da sin već uči da hoda.

Inače, Sloba i Jelena često su govori da je Damjan napredna beba te sa ponosom objavili fotku Damjanovih prvih koraka.

3621548 20230925 09 57 00stories instagram ff

Podsetimo, Jelena je nedavno za medije otvoreno govorila o autizmu sa kojim se bori njen sin iz prvog braka, prenosi Kurir.

– Moj sin puni devet godina u decembru, borimo se šest i po godina, naš život izgleda normalno. Posumnjala sam oko drugog rođendana na bolest, primetila sam da se čudno ponaša. Radio je neke stvari koje moj prvi sin nije radio. On je imao mlataranje rukicama, izgubio je kontakt očima, nije reagovao na ime, komande. Jeo je zemlju, lizao stakla, vrištao, nije spavao. Sećam se kad me je vrištajući izveo za ruku napolje po kiši da šetamo plažom, nije bilo šanse da promenimo pravac dok on to ne odluči. Našla sam kliniku za rano otkrivanje autizma, ja sam njima objašnjavala da dete nije u redu, oni su mene ubeđivali da jeste. Otišla sam za Srbiju i Danijela Helc mi je pomogla. Svakog radnog dana je imao terapiju ABA. Do perioda kada sam upoznala Slobu sa mnom nije moglo da se razgovara ni o čemu drugom osim o autizmu. Radila sam sve što sam mislila da ne može da škodi, izbacili meso, neke namirnice, išli na transplantaciju matičnih ćelija. Utvrdili smo da ima dosta teških metala u sebi, radili smo na čišćenju od metala i menjanju ishrane- ispričala je pevačeva supruga.

BONUS VIDEO: Lea Kiš uhvaćena bez trunke šminke ispred studija

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović