Login/Registracija

Anastasija pobedila u ratu sa Gudeljovom majkom: Fudbaler odlučio na koju će stranu i ŠOKIRAO mnoge

Vrlo skladna i čvrsta i utemeljena na pravoj ljubavi je veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Zaljubljeni par, između ostalog, gaji i međusobno poštovanje i podršku čemu svedoči to što je pevačica od prvog dana bila kraj fudbalera tokom Mundijala u Kataru.

Nemanja na teren nije mogao da izađe pre toga a da ne pogleda u tribine i vidi Anastasiju, a ona je sve dala da mu pošalje pozitivne vibracije i najglasnije navija.

Nemanja i Taša tokom takmičenja, po pisanju domaće štampe, videli su se par puta, a ona je tada kao što to čine prave žene fudbalera izbegavala da započinje svađu i raspravlja se iako je, koliko se saznaje, imala povoda za to. Sve je učinila da Gudelj bude miran i fokusira se na rezultat na terenu.

Pevačica je sve vreme trajanja prvenstva ignorisala otrovne strelice koje su dolazile iz pravca fudbalerove majke i sestre. Naime, Olivera i Vanja Gudelj nisu želele da sede na tribinama kraj Anastasije, navodno su čak tražile da budu na sedištima koja su što dalje od njega. U početku, Nemanja je nalazio izgovore za majku i sestru, a potom, po svemu sudeći stao na pevačicinu stranu, i sa njom otputovao nazad u Sevilju.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija srećnog para iz aviona na kojoj se vidi kako spavaju zagrljeni i putuju u Španiju gde će nastaviti svoju romansu. Ipak, i dalje ostaje otvoreno pitane dokle će porodica poznatog fudbalera praviti spletke i pokušavati da naruše njihov odnos, kada je više nego jasno na čijoj strani je njegovo srce.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić