Login/Registracija

Večeras EVROVIZIJA! Marija Šerifović kao DEO SPECIJALA a grupa ,,Hurricane“ nastupa ONLINE! (FOTO)

Ovogodišnje takmičenje za pesmu Evrovizije, odloženo je zog pandemije korona virusa. 

Naše predstavnce za ovu godinu, grupa ,,Hurricane“ trebalo je večeras da nastupaju u Roterdamu uživo, i ne kriju razočarenje što im se najveća želja nije ispunila.

Ipak čuveni ,,Eurosong“ održaće se večeras online ali bez takmičarskog dela: ,,To će biti samo revijalno veče, bez ikakvog glasanja, pa samim tim neće ni biti biran pobednik. RTS će prenositi program u večernjem terminu, a ovogodišnja parola je „Eurovision: Europe Shine A Light“, što je inače pobednička pesma iz 1997. godine i kroz koju se šalje podršku svima. Mi smo, kao i svi ostali izvođači, dobile zahtev da otpevamo deo te pesme koja će biti montirana u jedan video sa pevačima iz drugih zemalja i jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati“ rekle su uzbuđeno članice grupe Ivana, Ksenija i Sanja, koje jedva čekaju da cela Evropa čuje za njih.

Večeras, kada bismo trebali da pratimo najgledaniji muzički spektakl evropskog kontinenta, nećemo ostati uskraćeni za iznenađenja.

Naime, EBU (European Broadcasting Union) odabrao je 5 zemalja koje će se prikazati u revijalnom delu, a među njima će naravno biti jedina srpska, evrovizijska pobednica, Marija Šerifović: ,,Zaista sam počastvovana što je EBU kontaktirao Javni Servis Srbije i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal. Ponosna sam i što je pobednička pesma Srbije prepoznata kao važna, da putem novog koncepta pošaljemo jasne poruke celoj Evropi“ izjavila je Marija.

……

Pevačica kaže da je kompletna njena ekipa maestralno odradila svoj posao kao i da je korišćena najsavremenija oprema: ,,Gotovo sam sigurna da su zabeleženi najlepši kadrovi srpske prestonice. Trud se isplatio i Srbija će biti ponosna na sliku koju šaljemo u Evropu“.

Marija je rekla i da je tužna što nema takmićenja i napetosti tokom glasanja, ali i da muzika pobeđuje sve, što će se dokazati večerašnjim prenosom.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac